follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Constructii hale » Judetul BIHOR
  home     Constructii hale   Judetul BIHOR

Constructii hale Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru constructii hale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
constructii hale agrozootehnice, constructii hale industriale, constructii hale productie, constructii hale industriale (ORADEA, BIHOR)
Hale Mexi, cea mai noua divizie a Mexi Group, aduce pe piata constructiilor industriale experienta cumulata de peste 18 de ani a intregului grup, pe care o transpune intr-o noua viziune asupra constructiilor de hale. Aplicand ultimele inovatii tehnologice de la nivel mondial, Halele Mexi sunt raspunsul firesc la contextul socio-economic actual din Romania: hale accesibile, care ofera confort fara compromisuri. Suntem disponibili..
0359 *** ***Click aici!
constructii hale industriale
Sc Prorom Srl menajeaza proiecte, schiteaza, construieste si inchiriaza spatii industriale de calitate in Romania. Intentia noastra este sa oferim spatii de birouri si spatii industriale pentru productie sau depozit de o inalta calitate ,la standarde Europene si la preturi competitive de inchiriere in Romania. Echipa noastra are o experienta bogata in aceasta industrie si o buna cunostinta a pietei din Romania,aceasta asigurand..
0743 *** ***Click aici!
constructii hale (Oradea, BIHOR)
Membru grupului mont-org ungaria. experienta de 15 in constructii. Referintele noastre sunt in mod special constructii pentru industria alimentara si agricola. Cu proprie fabrica de structuri din otel si echipa de montaj realizam investitii la cele mai inalte standarde europene...
0359 *** ***Click aici!
constructii hale metalice (Oradea, BIHOR)
Echipa din oradea cu experienta si muncitori calificati in domeniul constructiilor, finisajelor, tamplariei pvc, instalatiilor electrice si sanitare, suntem experti in dotarea cu aer conditionat. executam case din zidarie sau lemn, apartamente, hale metalice sau din zidarie. timpul de executie al lucrarilor este redus. calitate la standard european...
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie